Top
Menu Luk

Tømrer


Jeg står i den situation at jeg er i gang med at lave en tilbygning til mit hus og i den forbindelse skal jeg have noget professionelt hjælp indover det håndværk der skal laves. Jeg har derfor lavet en masse research på nettet over hvilke specifikke kompetencer man skal kigge efter, som hver af disse tømrer virksomheder besidder. For mig er det vigtigt at den tømrer jeg vælger, har været i industrien i lang tid og at han/hun derfor har meget erfaring med lige netop det projekt jeg skal have nogle autoriserede håndværkere til at lave for mig.

Min tilbygning, mener jeg, er meget kompliceret at lave, da jeg meget gerne ser at der laves et stort panoramavindue, så jeg har 180 graders udsigt ud over den sø jeg bor ud til. Jeg har længe gået med tanken om at lave denne tilbygning, men har nu endelig taget skridtet til at få den lavet. Grunden til at jeg har valgt lige netop det tømrerfirma som jeg har, er fordi at de har været i industrien i mere end 25 år og derfor igennem deres arbejdskarriere, taget en masse erfaring med sig. Derudover er det vigtigt for mig, at det er nogle tømrer, som kun har kunden i fokus, på mere en det professionelle plan. For mig er det vigtigt at jeg som kunde, stadig ikke føler at mit hjem bliver overrumplet af tømrer medarbejdere, som befinder sig i mit hus konstant og at jeg ikke føler at mit hus bliver gjort til en stor arbejdsplads. Derudover skal mit valgt af dette tømrerfirma også begrundes med, at jeg over en længere periode har haft en rigtig god dialog med den ansvarshavende omkring mit projekt.

Jeg ser meget frem til at jeg snart skal have lavet min tilbygning, sådan at jeg kan drage større udnyttelse af den vidunderlige udsigt jeg har mig. Derudover ser jeg frem til et forløb hvor jeg som kunder byder nogle flinke og venlige tømrer ind i mit hjem, som skal lave det projekt jeg har i tankerne.

Læs mere om tømrer uddannelsen her