Top
Menu Luk

Tømrer – Fyn – Odense – Vinduer


Find den rigtige tømrer

I forbindelse med udbygning af vores hus, har vi brug for en tømrer. Vi er en familie på tre, snart fire, som bor i Odense. Dette er også grunden til, at vi laver en udbygning af huset, da vi mangler et værelse til den lille nye. Det er derfor også vigtigt at den pågældende tømrer overholder tidsfristen, da vi ikke vil risikere at der ikke er noget ekstra værelse klar til den tid. Og eftersom vi har planer om at blive boende i huset i mange år endnu, ønsker vi, at det bliver noget tømrerarbejde, som er gjort ordentligt. Samtidig skal det være et tømrerfirma som har nogle ordentlige og fair priser. Det er desværre ikke de største midler vi har at gøre godt med, da vi også skal købe en masse nye ting til det nye familiemedlem og generelt bliver en ekstra i familien, som også har betydning for økonomien. 

Tømrerfirmaet

Efter en længere periode, hvor både min kone og jeg har søgt efter forskellige tømrere på fyn, nærmere bestemt Odense, har vi fået en del tilbud. Vi har undersøgt de forskellige firmaer og sammenlignet priser og anmeldelser. Der er super mange forskellige priser og ikke mindst tilbud de forskellige firmaer giver. Men en ting er prisen, det næste er kvaliteten, oplevelse og overholdte aftaler. Derfor har vi også læst massere anmeldelser for, at finde det helt rigtige tømrerfirma. Efter den lange jagt, fandt vi endelig det helt rette tømrerfirma. Vi aftalte hvad der skal laves og hvad prisen ca. vil blive. Og min kone og jeg er indtil videre rigtig glade for vores beslutning. Og vi glæder os rigtig meget til at se det færdige resultat. 

Under udbygningen

Min kone og jeg synes det har været rimelig hårdt at have tømrere gående fra kl. 7 om morgen hver dag. Både fordi man ikke bare kan rende rundt i undertøj, men også pga en del larm og skidt fra når de går i gang med arbejde. Men min Kone og jeg snakkede om, at det er så lidt i hverdagen de næste par måneder vi skal holde ud, i forhold selve resultatet. Udover et ekstra værelse, kommer der også en lille stue og badeværelse, hvilket er lige det vi mangler. Vi glæder os så meget til at se det færdige resultat og gøre brug af det.

Resultatet af udbygningen til vores hus

Resultatet er simpelthen blevet så flot, både min kone og jeg er mere end tilfredse. Det har godt nok været nogle hårde måneder vi har været igennem for at nå hertil, men det har været det hele værd. Tømrerne overholdte tidsfristen, hvilket vi også er meget glade og taknemmelige over. Min kone er højgravid på nuværende tidspunkt, hvilket betyder der ikke er længe til vores nye familiemedlem kommer til verden og skal have det nye værelse. Vi har haft en virkelig god oplevelse og hvis vi nogensinde skal anskaffe os en tømrer igen, vil vi klart bruge det samme firma.

Læs mere her