Top
Menu Luk

Tanzania byder bare på verdens bedste safari


Ja, der er nærmest ikke nogle destinationer, der kan hamle op med Tanzania, når vi taler safarirejser. Tanzania byder på flotte omgivelser og et væld af sjæ.

Afrika er en populær og oplevelsesrig rejsedestination, for både backpackere, frivillige, forretningsrejsende og safariturister. Den flotte natur og det rige dyreliv er blandt andet afgørende for sidstnævnte, der især skaber værdi for Tanzania.

Den demokratiske forbundsrepublik er placeret på Afrikas østkyst. i Tanzania er Afrikas højeste punkt: Kilimanjaro, hvilket er et flot emblem for landets borgere. Men landet bliver samtidig ofte omtalt som den bedste destination, når det kommer til safarirejser.

Tanzania er spækket med parker og reservater, hvor stammefolket tager imod turister og besøgende med åbne arme. Du kan i denne forbindelse se frem til de store muligheder, der findes for at opleve “The Big Five”, som udgør elefanter, næsehorn, bøfler, løver og leoparder. Derudover er mange andre forbløffende dyr, som eksempelvis gazeller, antiloper, giraffer, zebraer, flodheste og krokodiller.

Forbered dig på at indtræde Disneys Løvernes Konge i levende live.

Find mere information om safari her