Top
Menu Luk
Adgangskontrol

Tag styringen og få overblik med adgangskontrol


Det er ikke altid, at alle personer i virksomheden, den offentlige institution eller organisationen skal have samme adgang. Nu er det nemt for dig at styre med adgangskontrol på dørene. 

Har du brug for et enkelt og brugervenligt system, hvor du kan styre, hvem der skal have adgang gennem diverse døre i bygningen? Med en adgangskontrol kan du få det fulde overblik og bestemme, hvem der skal have adgang til hvad. 

Adgangskontrol er især relevant for institutioner, virksomheder, organisationer, offentlige institutioner, boligforeninger, plejehjem osv., fordi der her er mange mennesker tilknyttet, men ikke alle skal have den samme adgang gennem diverse døre. Samtidig er det nemt, fordi det hele foregår elektronisk, så du behøver ikke længere få lavet en bunke forskellige nøgler, fordi du kan tilpasse hvert enkelt adgangsbrik til at have adgang til bestemte døre.  

Du har dog også mulighed for at få et system, der giver dig adgangskontrol til din private bolig. Det kan eksempelvis være med Yale Doorman, som giver dig styringen til en fleksibel og sikker adgangskontrol. Du vil opleve nemheden og brugervenligheden, hvis du eksempelvis har bestilt en håndværker, fordi det ikke er nødvendigt at få lavet en ekstra nøgle eller gemme den under måtten.  

Fordelene ved adgangskontrol

Der er forskellige fordele ved et låsesystem med adgangskontrol, alt efter om du er privat eller erhverv. I forbindelse med erhverv vil du opleve en helt anden form for kontrol og overblik over, adgangen gennem de forskellige døre. 

Det hele kan administreres på alle tidspunkter af døgnet, uanset hvor du befinder dig i verden. Det eneste, det kræver, er, at det er et wireless låsesystem, som eksempelvis SMARTair. Det betyder for dig, at du hurtigt og nemt kan få overblik over, hvem der har passeret gennem den enkelte dør, samt hvem der skal have adgang. Du har derfor den fulde kontrol over, hvem der skal have lov til at kunne låse og låse op. 

Samtidig kan de fleste systemer med adgangskontrol håndtere et ubegrænset antal af døre, hvilket gør det nemmere for dig, fordi du ikke skal tænke over, hvor mange døre du registrerer i systemet. 

Kom godt fra start med din adgangskontrol

Du vil også hurtigt opleve, hvor nemt det er at komme i gang med adgangskontrol, fordi der skal installeres en enhed på hver af de døre, der skal være en del af systemet. Derefter skal du have adgang til at administrere, hvem der skal have adgang til hvad. I grove træk er det, hvad der skal ske. 

Det lyder simpelt, men vi anbefaler altid, at du tager en låsesmed med på råd, som har erfaring med at installere låsesystemer med adgangskontrol. Det er nemlig altafgørende, at det bliver monteret korrekt, da det er nødvendigt, for at systemet kan fungere optimalt. 

Hos KBH Låse har vi professionelle låsesmede med bred erfaring inden for installering og montering af låsesystemer med adgangskontrol. Vi tager altid udgangspunkt i dit behov, når vi vejleder dig i, hvilken løsning der er den bedste og mest optimale for dig.  

Kontakt os i dag, så vi kan tage en uforpligtende snak om, hvad du ønsker, at låsesystemet skal kunne.