Top
Menu Luk
Mikkel De Linde

Styrke og sund livsstil med Mikkel


Heart & Soul er et boutique -fitnessstudie, der tilbyder en række gruppetræningstimer, private sessioner, bootcamps og personlig træning. Vores studie er beliggende i centrum af Portland, Oregon. Vi har en fællesskabsstemning og tilbyder gruppeklasser som TRX, Yoga, Bikram, Pilates og mere. Vores klasser er sjove, energiske, og vi tilbyder et udvalg af udstyr, der passer til dine behov. Kom og tjek os ud!

Vores studie er placeret på hjørnet af Fairmount og 3. i det historiske centrum af downtown Portland, Oregon. Vores personale består af certificerede personlige trænere, fysioterapeuter og fysiske fitnessprofessionelle. Vores undervisere er dedikerede, dedikerede fagfolk, og de brænder for at hjælpe mennesker med at forbedre deres helbred og kondition. Vi tilbyder sundheds- og wellness -tjenester til at hjælpe dig med at nå dine fitnessmål og mål i livet. Mikkel mener, at det er muligt at opnå livsbalance med de rigtige livsstilsvalg. Med vores engagement, kreativitet og passion bestræber vi os på at give vores kunder et positivt miljø sammen med de mest omfattende programmer og behandlinger, der findes i Portland, Oregon.

Kan det blive de Linde der vinder?

Heart & Soul Fitness Club blev skabt med det ene formål (så vi kan være ærlige) at hjælpe dig med at opnå kropsbalance gennem træning. Uanset om det er yoga, pilate eller styrketræning alle sammen, vil vi sikre, at du holder fokus på det, du vil have ud i hvert øjeblik.

Vi er et fællesskabsfokuseret studie, hvor vores instruktører brænder for de positive virkninger af motion på sind og krop. Vores mission er at øge bevidstheden om de sundhedsmæssige fordele ved motion og hjælpe dig med at nå dine fitnessmål. Vi ønsker at gøre en forskel i dit liv gennem gruppetræningstimer og personlig træning. Kernen i alt, hvad vi gør, er vores overbevisning om, at vores kunder skal kunne gøre, hvad de vil i enhver indstilling. Uanset om det er en træning i deres eget hjem, en træning i hele kroppen i et studie eller en gruppeklasse på kontoret, er vores mål at gøre det sjovt for alle.

Mikkel De Linde´s favorit sted

Her starter rejsen med Mikke De linde

Vores studie er åbent for fitness døgnet rundt. Kom og se os til en Fit-FITfit træning! Vi tilbyder gruppefitnessklasser, private sessioner og bootcamps. Vi tilbyder også gruppeyoga -klasser, gruppeterapisessioner og personlige ernæringsplaner. Kom og træn med os! Heart & Soul er et boutique -fitnessstudie, der tilbyder en række gruppetræningstimer, private sessioner og bootcamps. Vores studie er beliggende i centrum af Portland, Oregon. Vi har en fællesskabsstemning og tilbyder gruppeklasser som TRX, Yoga, Bikram, Pilates og mere. Vores klasser er sjove, energiske, og vi tilbyder et udvalg af udstyr, der passer til dine behov.

Vores studie er beliggende i hjertet af East Portland, ved siden af ​​Portland State University. Vores studie er beliggende i midtbyen i Portland, Oregon. Der er let adgang til Hawthorne Mall og Gorge, og du kan let finde os i krydset mellem Morrison og Hawthorne. Vores studie er beliggende i West Lake -distriktet i Portland, Oregon. Mikkel har masser af åbent rum at arbejde i, og Mikkel giver dig meget plads til at udvikle din træningsrutine.