Top
Menu Luk

Murer og VVS og elektriker


Pladsmangel i vores hus

Dengang min kone og jeg flyttede ind i vores nuværende hus var vi godt klar over, at det nok ikke ville være stort nok på længere sigt. Vi har begge to været afklaret med siden vi mødte hinanden, at vi begge ønsker børn i fremtiden. Vores nuværende hus har to soveværelser, hvoraf det største værelse er vores, som situationen ser ud nu og det lille værelse bruges på nuværende tidspunkt til kontor. Og eftersom både min kone og jeg er enige om at kontoret er alt for lille til et børneværelse, har vi snakket om enten at flytte eller lave en tilbygning til vores nuværende hus. 

Den nye tilbygning

Efter længere overvejelse besluttede min kone og jeg os for, at blive boende og få lavet en tilbygning til vores hus. Dette valg har vi taget på baggrund af, at vi ikke nødvendigvis kan finde et større hus, som har lige så god placering i forhold til område og institutioner. Vi har blandt andet også snakket om hvad vores tilbygning skal bestå af. Og vi er kommet frem til, at vi ønsker to soveværelser mere, med et tilhørende badeværelse. Derudover ønsker vi også en ekstra stue, da vores nuværende stue er en del af køkkenalrummet. 

Projektet sat igang

Da vi gerne vil igang med projekt baby, så snart som muligt, har vi valgt at tilbygningen skal være klar før vi går i gang. Derfor har vi brug for blandt andet en murer, VVS’er og elektriker. Vi vil først og fremmest undersøge hvad vi kan få af tilbud af de forskellige firmaer. Og ud fra hvad de kan tilbyde og hvad der passer bedst til vores ønsker, vil vi så tage den endelige beslutning.

Tilbygningen er på vej

Vi fandt ud af, at det var billigere for at lave aftaler med tre forskellige firmaer. Det vil sige, at mureren, VVS’eren og elektrikeren er fra hver deres firma. Og det lykkedes os, at sætte projektet i gang efter en måned. Nu er vi bare super spændte på hvordan det kommer til at se ud i den virkelige verden. 

Det endelige resultat

Vi har glædet os i nogle måneder nu og endelig er tilbygningen færdig. Vi kunne ikke drømme om et bedre resultat! Og det betyder, at vi endelig kan sætte projekt baby igang. Vi er meget glade for at vi valgte at lave en tilbygning, fremfor at købe et nyt hus. Vi er sikre på at vi vil blive boende i mange år endnu.

Læs mere om de nye regler for en tilbygning her