Top
Menu Luk
Frisør

Frisør Vanløse


Lidt om mig

Jeg er en ung kvinde på 27 år, som bor i Vanløse området. Jeg arbejder til hverdag, som receptionist i et større marketingsfirma. Jeg har efterhånden arbejdet her i små 10 år. For mig er mit udseende vigtigt, da jeg gerne vil se pæn og præsentabel ud. Det gælder også når jeg møder på arbejde. Jeg går derfor utrolig meget op i både tøj, hår og makeup. De senere år, er min interesse inden for kosmetik og operationer steget. Jeg synes det er så fantastisk, at man stort set kan få lavet alt, hvis der er noget man er utilfreds med. Dog er der nogle, som nok går lidt over grænsen i forhold til plastikoperationer, men så længe man selv er tilfreds, er det vel okay. Jeg er dog ikke til det helt falske look. Jeg synes det er pænest med et naturligt flot look, men det kan man jo også få hjælp til.

Frisør
Frisør

Ingen bryn fra naturens side

Mit udseende er meget nordisk fra naturens side af. Jeg er naturlig næsten platinblond og meget lys i huden. Mine øjenbryn er ligeledes meget lyse og svære at se. Ifølge mig selv, har jeg ingen mimik i ansigtet, da det ligner jeg ingen øjenbryn har. Da jeg fyldte omkring 15 år, blev jeg introduceret af en veninde i øjenbrynets verden. Jeg begyndte jævnligt, at tegne mine øjenbryn op, med en blyant. De senere år kom der forskellige pensler, farve og andre metoder til, at få et mere markant øjenbryn. Jeg har gennem årene prøvet en del forskelligt og det meste synes jeg fungerer rigtig godt. Der er dog en ting, alle disse metoder har tilfælles, som jeg ikke er så glad for. Det er ikke permanent og det er super let at fjerne. Jeg ville ønske jeg ikke skulle tegne mine øjenbryn op hver evig eneste dag. Jeg har derfor søgt nettet tyndt for, at se hvilke andre muligheder jeg har. Jeg fandt ud af, at der findes semi permanent makeup, hvor man kan få lavet blandt andet øjenbryn.

Microblading for et naturligt look

Da jeg selv bor i Vanløse, ledte jeg efter et sted tæt på, hvor jeg kunne få lavet semi permanent makeup. Jeg fandt en frisør i Vanløse, som havde tilknyttet en kosmetolog. Kosmetologen tilbød semi permanent makeup, i form af eyeliner, øjenbryn læber og skønhedspletter. Jeg var dog mest interesseret i løsningerne med hensyn til øjenbryn. Denne kosmetolog havde fire forskellige metoder i forhold til øjenbryn. Den første var microblading, som giver et naturligt look, da det kun er små hårstrå som bliver tatoveret. Den anden metode var powderbrows, som giver et mere unaturligt look, ligesom når man tegner sine bryn op med blyant. Den tredje metode var en blanding af microblading og powderbrows, som giver et mere markant og kraftigt look. Den sidste metode var ombre brows, som fadede ud. Det vil sige, at de var mindst tydelige inde ved næsen og blev så mere og mere tydelige i den anden ende ud mod øret. Jeg var dog hurtigt afklaret med, at jeg gerne ville have et naturligt look. Derfor valgte jeg microblading og bestilte tid den efterfølgende uge.

Læs på EB.dk – Dårlig økonomi og depression: Kendis-frisør lukker salonen