Top
Menu Luk

Finansiering af webshop


Har du lyst til at starte din egen webshop, men står og mangler noget kapital for at komme igang, så kan du finansiere her Vil man starte sin …

Har du mærket lysten til at starte dit eget? Har du tænkt tankerne omkring, hvordan du skal markedsføre dig selv? Måske er det en bestemt reklame fra fjernesyner, der springer op blandt erindringerne – måske er det en plakat i bybilledet?

Idag lander tankerne typisk på computeren – hjemmesider. Problemet er, at hjemmesider har en pris. Og hvis prisen skal skabe mere end de blotte billeder. Det er derfor nødvendigt at overveje, hvad du behøver for at tjene den første million, og hvem der skal hjælpe dig med den digitale udfordring. Brugerne skal finde vejen til dit produkt eller din tjeneste. Det er uanset, hvorvidt det findes digitalt eller i fysisk form.

Produkt eller tjeneste sælges i de fleste tilfælde gennem en shop. Webshoppen er i dette tilfælde i vokseværk. Flere og flere vælger webshoppen, men de færreste iværksættere har pengene, der skal til for at skabe den sikre investering.

Sagen er den, at vi finansierer din investering, og din færd som succesfuld forretningsmand.

Du kan også kontakte et webbureau som Layback og høre om de kan lave en ny hjemmeside med webshop.

Læs mere om hvad en webshop er her