Top
Menu Luk

Derfor skal du drikke kaffe hver dag


Kaffe er i dag en universel drik som i Danmark på relativt kort tid er blevet allemandseje. I Danmark elsker vi en god kop kaffe om det er på …

Vi er alle afhængige af noget. Første tanke henledes på stoffer eller slik, nogle tænker spil eller tøj og andre arbejde og kaffe. Der er i denne forbindelse ikke noget “eller” mellem arbejde – og – kaffe, fordi de to venner følger danskerne igennem tykt og tyndt.

Men hvad er det vi elsker ved den gode kaffe?

Kaffen er for mange en opkvikkende drik, der giver os styrke og kræfter til at nå igennem dagens hektiske program. Kaffe er kilden til funktion og effektivitet, hvorfor kaffe også er på listen over “goder”, der hører med, når du søger og indtager en ny stilling. Det er nærmest et krav, at kaffen skal være tilgængelig på arbejdspladsen – og et stort minus, hvis ikke den er.

Kaffen har hjulpet os gennem utallige situationer, hvor intet mindre var tilstrækkeligt. Dette bliver for mange en skadelig afhængighed, der er svær at komme af med. Men er det god nok grund til at ulovliggøre det opkvikkende middel.

Læs mere om fordelene ved kaffe her