Top
Menu Luk

Derfor bør du overveje basundervisning!


Er du bassist, eller vil du lære at spille bas? Så overvejer du helt sikkert, om du bør begynde til basundervisning. Undervisning og sparring er …

Har forelsket dig i tonerne for trådene eller er du faldet for følelsen, der skabes, når du lever dig ind i scenariet, hvor det er dig, der styrer basgangen? Drømmene er der flere af, men muligheden for at udleve lige præcis denne drøm, er lige foran hænderne på dig. Du skal bare gribe den.

Undervisning, sparring og tutorials er nøgleordene, der hver især kræver en indsats. Undervisning kræver, at du tilmelder dig en musikskole eller henter en privat underviser hjem forbi hjemmestudiet. Tilgangen findes også i en virtuel version, hvor du enten drager gennem serien af tutorials på YouTube.com, eller tilmelder dig virtuelle kurser gennem eksempelvis skype.

Der er naturligvis en pris på alle tilgange, hvad enten den er kroner og ører, eller tid og kræfter. Men følelsen af den første harmoni på scenen, i hjemmet eller på spillestedet, er en investering, der er indsatsen værd.

Og den er ikke langt væk.

Læs mere om de største danske bassister