Top
Menu Luk

Bryster slår alt!


Der er flere og flere mennesker (både kvinder og mænd) der lægger sig under kniven og får foretaget skønhedsoperationer. Desværre findes …


Der kan være mange årsager til at brystoperationer fortsat stiger. Det er efterhånden en naturlig accessorie, på samme niveau som huller i ørene og navlepiercinger var for et årti tilbage. Kirurgerne og den teknologi de benytter udvikles da også mod det bedre, med tiden, hvorfor den generelle skepsis falder og “hvorfor ikke”-holdningen træder frem fra skyggen.

Brystoperationer og plastikkirurgi har ellers været udsat for en stor mængde af mediernes søgelys, hvor fatale resultater bliver fremlagt med aller tydeligste visualisering og tilhørende skrækhistorier. Dertil hører mængden af afgreninger fra rødstrømperne, hvor iboende kvinde prædiker og demonstrerer for den naturlige kvinde. Men det afholder ikke kvinder eller mænd fra at få foretaget de foranderlige operationer.

Uanset årsag, tid og trend, så bør alle gøre sig overvejelser om nødvendighed og forhold inden de kaster sig under kniven.

Læs her hvor mange der får lavet bryster