Top
Menu Luk

Bør du bruge vikarer?


Har du en virksomhed, der er i vækst, men du er lidt i tvivl om, hvorvidt det kan betale sig at udvide bemandingen? Der er mange muligheder, …


Arbejdsgiverne er typisk også hjernen bag forretning og koncept. En hjerne, der fokuserer på udvikling, innovation, budget og penge. Uanset, hvordan du kombinerer de udvalgte fire fokusområder, så afhænger de for arbejderen og firmaet af bemanding.

Når arbejdsgivere skal bruge bemanding er det blandt andet grundet udvikling. Hvis udviklingen skal være til gavn for forretningen, så må forretningen nødvendigvis følge med. Det medfører sædvanligvis at arbejdsgiverne forcer en jobannonce, som lover en fuld- eller deltidsstilling, hvis kandidaten kan opfylde kravene. Men hvis kravene opfyldes længe nok, efter ansættelsen, så fortæller kontrakten, at der er længere tids opsigelsesperiode, hvis noget skulle gå galt.

Der findes en betydelig variabel i dette tankespil. Gunstige perioder med udvikling er ikke vedvarende. Derfor ansættes og fyres arbejdstagere på skift, fra tid til anden. Det er en dyr og kedelig affære for begge parter, men det fortsætter som oftest og bliver til en rutine. Men faktum er, at der findes en måde, hvorpå vi kan gradbøje problematikken:

Ansættelse af vikarer.

Læs mere om vikarer her