Top
Menu Luk

Boost dit CV med et kursus i programmering


Mange danskere har efterhånden oplevet den stigende usikkerhed, når det kommer til udsigten til fremtidige jobs. I nedgangstider er der mere …

Vi befinder os i en tid, hvor størstedelen af landets befolkning manøvrere i den digitale tilgang til erhvervslivet. Spørger du de danske digitale- eller webbureauer, så fortæller de, at selv håndværkere og konsulenter søger hjælp og supplement fra den digitale verden.

Vi er i denne forbindelse i gang med en omvæltning, hvor flere unge søger de computer-tekniske tilgange til erhvervslivet. Ikke udelukkende, fordi at det falder deres generation naturligt eller interessant, men fordi at det er en nødvendighed, hvis fremtiden skal sikres. Dem, der ikke vælger den fremtidssikrede tilgang, mærker typisk, hvordan usikkerheden vokser eksponentielt i tiden efter starten på arbejdsmarkedet.

Uanset, hvorvidt du vælger den digitale vej eller ej, så er det en god idé at sætte sig ind i de digital tilføjelser du kan supplere dit fag og interesse med – eller i hvert fald afsøge mulighederne for at udbygge. Programmering er i denne forbindelse en unik måde at starte din digitale udvikling på.  

Læs mere om programmering her