Top
Menu Luk

Biludlejning


Invitation til 2 x 50 års

Jeg er en kvinde på 48 år, som er bosat inde i indre København. Jeg bor alene sammen med min kat og så kommer min kæreste ellers på besøg i tide og utide. I og med jeg bor så centralt, har jeg valgt, at jeg ikke vil have nogen bil, da det er meget nemmere, at tage den offentlige transport. Og størstedelen af min familie og venner er inden “s-togs” grænsen, så jeg har aldrig haft et problem med at tage den offentlige transport. Men nu er jeg blevet inviteret til kæmpe fødselsdag ovre i Jylland. Det er mine to gamle veninder, som faktisk begge er flyttet til Jylland, dog ikke samme sted. Og i anledning af, at de begge fylder 50 år, har de valgt at holde en kæmpe fødselsdagsfest sammen. Jeg kender en del, som er blevet inviteret med og jeg vil selvfølgelig også gerne komme og fejre dem begge dem i stor stil.


Transporten til Jylland

Efter jeg modtog fødselsdagsinvitationen, tog jeg straks kontakt til mine tre andre veninder, som kommer fra samme vennegruppe, som jeg derfor vidste også var inviteret. De bor også inde i København og har heller ikke bil. Derfor foreslog jeg, at vi alle fire kunne følges ad, hvis de selvfølgelig også havde tænkt sig at deltage. Det var de alle tre friske på, så turen ikke føltes så lang. En af mine veninder foreslog så om vi ikke skulle overveje at leje en bil og så splejse prisen for udlejning og benzin. Til at starte med var jeg ikke helt overbevist om, at det var det rigtige at gøre. Men efter jeg tjekkede priserne med det offentlige, blev jeg mere til tilbøjelig til at vælge at leje en bil sammen. Det offentlige var meget dyrt, plus vi ville skulle skifte tog og bus en del gange, da fødselsdagen blev holdt i en lille by i Syd- Vestjylland. Derfor ville det være nemmere for os, at køre derover i en bil.

Biludlejning

Vi havde valgt, at vi gerne ville leje en bil, og derfor ledte vi efter noget biludlejning, som kunne opfylde vores krav. Til fødselsdagen er der mulighed for overnatning og det havde vi tænkt os, at gøre brug af og så køre hjem dagen efter. Det vil sige, at vi gerne ville finde et biludlejningsfirma, hvor vi kunne leje en bil i to dage og derefter aflevere den. Derudover skulle der selvfølgelig være mulighed for at leje en bil, den specifikke weekend og ellers havde vi ikke rigtig nogle krav. Vi så meget til denne tur og vi var sikre på, at det vil blive super hyggeligt.

Få mere information om biludlejning her