Top
Menu Luk

Beskyt butikken mod tyve


De fleste butiksindehavere kender til problematikken omkring langfingrede gæster. Der er overraskende mange tyveknægte på spil i det …


Tyveknægt har været en normalitet siden begyndelsen. Det er en inkarneret del af det at være menneske og vi har efterhånden accepteret det faktum, at tyven er kommet til verden for at blive.

Det gør det dog ikke lettere at leve med. Specielt ikke, når man som butiksejer er et udsat segment, når det kommer til tyvens branche. Det har derfor været en del af proceduren, når iværksættere åbner deres første butik. I særdeleshed er indbrud og tyveri i København, på Frederiksberg og på Amager, steget stødt. Trods den vanlige forberedelse og gardering med alarmsystemer og videoovervågning finder tyven vejen ind til dine ejendele.

Tyvene udvikler sig med tiden og dens udfordringer. Det samme bør vi gøre. Men der er for mange, der tror, at de ved, hvordan ejendommene skal forsvares. Samtidig er vi blevet vante med forsikringer, der dækker – for alle må da leve med et indbrud i ny og næ?

Det er i denne forbindelse at holde sig opdateret med de opdaterede. Specialister som låsesmeden er uddannet i denne branche. Det er derfor værd at forsøge sig med et opkald og et eftersyn.

Læs mere om tricks mod tyveri her