Top
Menu Luk
Asfalt

Asfalt & villavej


Nyt hus på den lille villavej

Vi er en familie på tre, snart fire. Vi har for noget tid siden valgt at flytte fra de indre København og ud til storkøbenhavn, da vi altid har drømt om hus og have. Både min kone og jeg er opvokset i hus og med massere aktiviteter i haven og dette ønsker vi også for vores børn. Vi har valgt at købe en grund uden hus på, da vi selv ønsker at være med til at designe huset, så det passer til vores ønsker og drømme. Derfor er det blevet et længere projekt og vi kan dermed ikke bare flytte ind med det samme.

Asfalt
Asfaltvej

Indkørsel eller garage?

Min kone og jeg har været meget uenige om hvorvidt vi skulle have en indkørsel eller garage. Jeg har altid gerne ville have en garage, for at skåne vores biler fra vind og vejr, men også for at have noget ekstra plads i et tilhørende skur. Min kone derimod synes, at det er meget plads og udsyn at spilde på en stor klodset garage. Dog er vi begge enige om at der skal være en asfalteret garage eller indkørsel, da det er nemmest at holde på længere sigt og det ser pænest ud.

Garagen er nu færdig

Det endte med, at min kone og jeg gik på kompromis, så vi begge fik lov at bestemme. Vi har nemlig også været en del uenige om køkkenet. Og vi lavede derfor en aftale om, min kone fik lov til at tage styringen alene i køkkenet og jeg derimod fik lov til at få en garage. Jeg fik bestilte derfor min drømmegarage hjem og tog kontakt til at asfaltfirma, så lagde asfalt som underlag i garagen. Garagen står nu færdig og nu mangler vi kun resten af huset.