48372999_4314f852d9_z

En kasseløsning er måske for mange blot en kasseløsning, men takket været teknologiens udvikling er det blevet lang mere end blot et betalings værktøj. Du vil her kunne læse om en kasseløsnings funktioner, som du måske ikke før kendte til.

Enkel lagerstyring

Mange virksomheder bruger et eksternt system til at holde styr på lageret, men nu kan man styre det over kassesystemet og på den måde samle det ét sted, dette vil spare tid for medarbejderne. Med lagerstyring på kassen er det også svært at overse hvornår der skal købes nye produkter eller råvare.

Du kan på Kassesystempriser få flere tilbud på en kasseløsning.

Optimerer salget og kundeklubber

På nyere kasseløsninger er det muligt at indsamle data om de enkelte salg og på denne måde finde ud af hvilke af dine produkter der sælger bedst og om dine kunder har tendenser til at købe andet i sammenhæng med et specifikt produkt, hvilket også vil give dig mulighed for lettere at lave mersalg.

De nyere kasseapparater kan også håndtere et kundeprogram der kan vise den enkelte kundes forrige køb og på denne måde vise dig om kunden er en loyal kunde eller en kunden der sjældent handler hos dig.

Vagtplaner lige ved hånden

Når man har en butik eller en restaurant er det meget tidskrævende at lave en vagtplan for medarbejderne og få det hele til at gå op i en højere enhed. Med de nyere kasseløsninger er der mulighed for at programmere kasse løsningerne således at vagtplanerne kan redigeres af medarbejderne direkte på kasseapparatet, på denne måde er det nemmere for medarbejderne at bytte vagter og se hvem der er på arbejde den givne dag.

Revisorhjælp

Er man ikke den største fan af at lave regnskaber vil den rette kasseløsning, kunne blive din bedste ven. Kasseløsninger kan programmeres med et revisorsystem, således at kasse løsningen kan gøre alle dine tal og informationer klar til indberetning.

Det grønne alternativ

Et andet stort skridt i teknologien for kasseløsninger er de modeller der er udviklet til at være miljøvenlige. Disse modeller bruger langt mindre strøm og derved skåner du miljøet. Til disse kasseløsninger kan man også gøre brug af genbrugspapir når man printer kvitteringer og købe genbrugs tape, der er langt billigere end det splinternye kasseapparats tape. Teknologiens udvikling har ikke kun gjort det muligt at skåne miljøet, men ved at tænke grønnere er der også penge at spare både på elregningen og på indkøb af papir og tilbehør til printeren.