Ja, der er nærmest ikke nogle destinationer, der kan hamle op med Tanzania, når vi taler safarirejser. Tanzania byder på flotte omgivelser og et væld af sjældne dyreracer, som de fleste ønsker at se / opleve.

Hvad er Tanzania?

Tanzania er et land på Afrikas østkyst. Det grænser op mod andre afrikanske lande, som f.eks. Kenya, Uganda og Rwanda. Tanzanias geografi beskrives ofte som et af verdens mest varierede og unikke i verden. Tanzania indeholder bl.a. Afrikas højeste punkt, hvilket er det meget kendte Kilimanjaro. Dette bjerg har lokket tusinder af tursiter til, med håbet om at bestige Kilimanjaro, og har, ligesom Everest, fået et verdenskendt navn – hvilket meget få bjerge har.

Tanzania byder også på det verdenskendte vildtreserrvat, Serengeti, der dækker over 15.000 kvadratmeter. Dette vildtreservat byder bl.a. på flere tusinde løver, leoparder, gnuer og zebraer. Lige netop Serengeti er også en af grundende til at rigtig mange vælger Tanzania, når de skal rejse, da man har kan opleve et ufattelig rigt dyreliv.

Er du et safarimenneske? Så tag af sted

Hvis man elsker dyr, og drømmer om at komme på rigtig safari, skal man ikke snyde sig selv for Tanzania. Det er ønskestedet for enhver dyreelsker, og generelt bare et must-see. Det er en så fantastisk safarioplevelse, at det næsten ikke kan beskrives med ord.

Kombinér safarien med badeferie

Når man har tilbragt flere dage på safari, kan det være rart med lidt afslapning. Til formålet finder man Zanzibar, hvilket er et lille ø-paradis, der ligger kort ude for Tanzanias kyst. Her kan man koble af efter en masse fantastiske opleveler. Zanzibar byder på lækre strande, palmer og massere af luksus.

Oplev hele pakken

Hos Kipling Travel kan du finde pakkeløsning, hvor du både oplever den spændende safari, men også kommer forbi Zanzibar og få slappet helt af.

Se pakketilbudet her