Grøn energi, er blevet mere og mere populært hen over årende. Dette skyldes de stigende priser på gas og olie, samt en indstillings ændring af den danske befolkning, som ønsker at være mere miljø beviste og tænker mere på klimaet. Der er flere måde at få en grønnere hverdag og spare miljøet for flere tons Co2 udledning.

Solenergi

Solenergi er en af de mest populære former for grøn energi. Det er en energi kilde, den private person kan bruge til at spare penge. Solenergi vil oftest blive brugt i forbindelse med solceller eller solfangere. Solceller bruger solens energi til at producere el til din bolig. Hvor solfangere bruger solensenergi til at producere varme til vandet i dit hus, som bliver brugt til at opvarme dit hus.

Isolering

Der findes mange måder at isolere dit hus. Du kan isolere stort set alle dele af dit hus, hvad end om, det er gulv, loft, hulmur, kælder osv. der er mange muligheder. Den mest effektive er loftisolering, da varmen stiger op, vil det give mest mening at isolere loftet så varmen ikke kan slippe ud. Det er altid en god ide at isolere din bolig, huse som blev bygget før 1990 blev bygget med meget lidt, hvis slet ingen isolering. Dette skyldes at man ikke var lige så hårdt  ramt af olie krisen, som vi er i dag. Derfor valgte man ikke at prioritere isolering særligt højt.

Opvarmning

Opvarmning har ligeledes at gøre med solens energi. Måden man bruger opvarmning er ved at lægge lange slanger under jorden. Når så solens stråler rammer jorden og jorden bliver opvarmet, opsamler slangerne denne varme og fører den ind til dit hjem. Dette er også kendt som et jordvarmeanlæg.  Vil du vide mere om grøn energi, eller kunne du tænke dig nogle uforpligtende tilbud på nogle af disse energi typer så kig her.