Mark Thorsen har i alt fem blogs og hermed får du indsigt i hvordan man holder fem blogs i live og kunsten af multi-blogge.

Først og fremmest kræver det at blogge, at man har noget på hjerte og noget at skrive om. De bedste blog posts skriver man, når man virkelig har noget at fortælle. Derudover er det vigtigt at målrette sin blog og blog posts, så læserne synes det er relevant. Derfor har Mark Thorsen i alt fem foreskellige blogs med hver deres tema.

Business-blog

På denne blog skriver Mark om forretningidéer inden for især online branchen. Mark har arbejdet i online branchen og som iværksætter i mange år efterhånden og på denne blog deler han sin erfaringer og syn på f.eks. nye forretningskoncepter, udviklingen inden for tech-branchen og lignende.

Læs mere her: Mark Thorsens business-blog

Rejse-blog

Mark skriver om sine rejser og rejsetips iøvrigt. Her kommer både gode råd og guide til f.eks. storbyer, lande og andre interessante rejsemål.

Læs mere her: Mark Thorsens rejse-blog

Mad-blog

Mad og gastonomi-blog, med fokus på mad til rigtige herrer, dvs. kød og chili er i højsædet. Derudover handler bloggen om sund livsstil og mad.

Læs mere her: Mark Thorsens mad-blog

Den private blog

Blog om træning, familie, sundhed og hvad der ellers rør sig. Med en privat blog, kan man skrive og debattere mere private emner fra ens dagligdag, familie og omgangskreds.

Læs mere her: Mark Thorsens private blog

Video blog

På denne blog, poster Mark video om især markedsføring og iværksætteri. Derudover ligger hans egne videoer på bloggen, f.eks. vi fra hans præsentation ved et Google event i januar 2013.

Læs mere her: Mark Thorsens video-blog