Der findes utallige affiliate sider på internettet, som lister en oversigt over en bestemt produktgruppe, for at gøre det mere overskueligt, at se hvor mange der distribuerer produktgruppen. Det gør det meget nemmere for forbrugeren at sammenligne leverandører, når de er samlet side om side.

I for eksempel autobranchen eller transportbranchen har man også brug for en slags affiliate side, som kan samle de licitationer, som udbydes i øjeblikket. Dette for at indsamle de nuværende licitationer, som kan være til stor nytte for virksomheder indenfor autobranchen eller transportbranchen. Det kan også være indenfor andre brancher man har brug for disse licitationer, herunder social- og sundhedssektoren, den producerende industri eller bygge- og anlægsbranchen, for at nævne et par stykker.

Licitationer formidler arbejde

Det geniale ved licitationer er, at de hjælper med at udbyde mere arbejde. På den måde er licitationer med til at øge den økonomiske vækst i landet, da mange kommuner altid har noget arbejde, som de vil oprette licitationer på. Det hjælper med at holde bygge- og transportbranchen kørende.

Licitationer oprettes af en organisation, kommune eller anden licitations udbyder, som har brug for at få udført noget arbejde, som de ikke selv er i stand til at kunne levere. Licitationer oprettes nemlig, lige så snart udbyderen har behov for arbejdskraft til at få udført et projekt.

Hvis man i dag ikke bruger licitationer i sin virksomhed bør man undersøge muligheden for, om der udbydes licitationer til ens virksomhed. Licitationer kan nemlig være med til at øge omsætningen i virksomheden, gennem det mere arbejde licitationerne potentielt kan give.

Find licitationer tilpasset dit arbejde

Har man behov for at finde licitationer, har Danske Fagmedier flere fagblade som udbyder en avanceret søgefunktion på fagbladenes hjemmeside. Disse fagblade kan findes på her.

Man kan sammenligne søgefunktionen med en slags affiliate side. Via søgefunktionen kan man nemlig søge efter de licitationer som passe til ens beskæftigelse. Søgefunktionen lister de seneste 30 dages nyeste licitationer. Når en interessant licitation er fundet, kan man nemt fremsende et tilbud til udbyder, hvorefter udbyder vil overveje, hvem der skal vinde licitationen.