Et bryllup er en eventyrlig dag for alle, men det kræver meget planlægning. Flere af tingene omkring brylluppet skal planlægges i ekstremt god tid, hvis man vil opnå det bedste resultat. I dette blogpost giver vi dig en liste over de vigtigste ting, som danner fundamentet for et godt bryllup.

Bryllup

1. Bestem tidspunkt og sted for vielsen – bestil tid ved præsten.

Langt de fleste bryllupper foregår stadig i kirken og et kirkeligt bryllup kræver planlægning. Der skal således findes den helt rette kirke. Måske den en af jer blev døbt og komfirmeret i, den der ligger tættest på hjemmet eller noget helt tredje. Vær ude i god tid, hvis i har et specifikt ønske. Det ville være så ærgerligt at miste pladsen til en anden.

2. Reserver lokaler og book værelse til bryllupsnatten

Der er et hav af forskellige steder, hvor man kan afholde bryllupsfesten. Langt de fleste vil dog gerne have en vis eksklusivitet og flotte omgivelser, som du eksempelvis opnår på et gods, slot eller herregård. Hvis du er en af disse mennesker, kan Højstrupgaard anbefales. Gården ligger i smukke omgivelser og personalet er vant til at håndtere store fester, så som bryllupper. Dette betyder at du bedre kan nyde bryllupstiden, da f.eks. mad kan arrangeres gennem Højstrupgaard.

3. Bestil/planlæg mad

Maden til festen skal oftest bestilles i god tid, da en bryllupsfest ligger meget pres på et køkken. Hvis du har reserveret lokaler hos et etableret feststed, så har de garanteret allerede nogle aftaler, som du kan trække lidt på. Måske kan du endda opnå et bedre tilbud på den samlede pakke.

4. Gæsteliste

Ingen fest uden folk at fejre den med. Gæstelisten er således en vigtig del af bryllupsplanlægningen, men også en af de svære dele, da du skal træffe en masse svære valg angående de inviterede.

5. Bestil musik

Et liveband bringer altid en helt unik og intim stemning til en fest, hvis altså det er et ordentligt et af slagsen. Du skal derfor være ude i god tid, så du får dit ønskede band. En mulighed kan også være jukeboks eller en dygtig DJ.

6. Vælg forlover og toastmaster

Du skal ligeledes begynde at gøre dig lidt tanker om valg af forlover. For nogle er dette et naturligt valg, mens det for andre bringer nogle svære beslutninger med sig.

7. Bryllupsrejse

Afhængig af hvor i ønsker at tage på bryllupsrejse, kan det være nødvendigt at planægge i god tid. En charterferie kræver sædvanligvis ikke så forfærdeligt meget planlægning.

8. Tid hos fotograf

Den store dag skal selvfølgelig forviges, så i altid kan mindes den. Bestil derfor tid hos en anerkendt fotograf i god tid, da de typisk er meget eftertragtede.

9. NYD TIDEN

Sidst men ikke mindst, skal i huske at nyde tiden op til brylluppet. Det er en fantastisk tid..