Har du svært ved, at holde vægten og svært ved at holde styr på hvor meget du spiser i løbet af dagen? Der findes rent faktisk en vægt som kan hjælpe dig med dette, så du nemt og hurtigt kan få et overblik over din diæt.

Kan du nikke genkendene til overstående, kan det være det ville være en fordel for dig, at anskaffe en digital ernæringsvægt. Med sådan en vægt kan du holde holde øje med de uønskede kalorier, og kontrollere dit daglige ernæringsforbrug. Vægten har en indbygget hukommelse, der indeholder ernæringsinformationer for mere end 800 forskellige fødevarer, og kan give hele 7 ernæringsinformationer. Disse ernæringsinformationer indeholder:

•Salt
•Kalorier
•Protein
•Kolesterol
•Fedt
•Fibre
•Kulhydrater

Ønsker du selv at tilføje informationer for madvarer som vægten ikke indeholder, så du tilføje op til 99 nye informationer, og dermed tilføje informationer for de favorit madvarer du måtte have. Vægtens vejeplatform er lavet af sort hærdet glas, som gør den dejlig let at rengøre.

HE_fruit-on-scale-thinkstock_s4x3_lg

God til alle mål

Hvad enten dine mål er, at tabe dig, holde vægten eller tage på, så vil vægten kunne hjælpe dig. Går du fx meget op i træning, og ønsker at opbygge muskelmasse, skal du spise væsentlige mere end hvis du ønsker at tabe dig. Desuden skal din kost indeholde meget protein. Med vægten kan du både holde styr på, at du får det optimale antal kalorier indenbords og at det mad du spiser er det rigtige, og indeholder nok proteiner.

Rammer du altid et plateau når det kommer til din vægt, så bør du investere i denne vægt og fjerne tilfældigheder fra din diæt. Det er desuden en perfekt julegave til personen der går op i sin diæt og træning, og ved at det kan være de sidste små informationer omkring kosten, der kan hjælpe med at nå målene.