I de fleste virksomheder er en kopimaskine et uundværligt arbejdsredskab, som blandt andet kan være med til at effektivisere arbejdsgangen. Det er derfor vigtigt, at en kopimaskine kan holde til lidt af hvert. Skulle uheldet være ude, og din kopimaskine står af, giver vi dig her et par guidelines til, hvad du skal være opmærksom på, når du køber ny kopimaskine.

Afdæk dine behov

Det første du skal gøre, inden du begynder at kigge på ny kopimaskine er, at du skal klarlægge dine behov til en ny kopimaskine. Hvad forventer du, at din kommende kopimaskine skal kunne holde til? I den forbindelse skal du blandt andet overveje følgende:

  • Hvor stor er din nuværende kopikapacitet? – og forventer du at foretage samme antal kopier som nu eller har dine behov for kopier ændret sig?
  • Hvor hurtigt skal din kopimaskine kunne kopiere?
  • Hvilke funktioner skal din kopimaskine have? – Har du fx behov for, at du både kan kopiere, printe og scanne på samme maskine?
  • Hvilke krav har du til kopimaskinens farvekapacitet? – Skal du kopiere sort/hvid, i farve eller begge dele?
  • Hvor mange mennesker skal bruge kopimaskinen? – Dette er relevant i forhold til opkoblingen, hvis du skal koble kopimaskinen til din virksomheds netværk.

Undersøg markedet

Når du har klarlagt dine behov og krav til en ny kopimaskine, bør du undersøge markedet. En måde hvorpå du kan gøre det nemt og hurtigt er ved at lade Ekspertvalg.dk hjælpe dig med at indhente kopimaskine priser.  På den måde kan du få et overblik over det generelle prisniveau for kopimaskiner. Den endelige pris for en kopimaskine vil dog i sidste ende afhænge af de krav og behov, du har til en kopimaskine.

Kopimaskine priser

Når du skal købe ny kopimaskine, skal du forvente at kunne betale et stort engangsbeløb. Som tidligere nævnt er det svært at forudsige en endelig pris for din kommende kopimaskine, da prisen vil afhænge af blandt andet kvalitet og funktioner. Hvis du ikke har penge til at købe ny kopimaskine, kan du også vælge at lease en kopimaskine. Vælger du at lease en kopimaskine, ejer du ikke kopimaskinen, men er forpligtet til at betale månedlige ydelser til leasinggiver. Det skyldes, at det er leasinggiver, der ejer kopimaskinen.

Bestil tilbud

På Ekspertvalg.dk kan du få hjælp til at indhente tilbud fra op til fire leverandører på kopimaskiner. Det er en meget hurtig og enkel måde at sammenligne markedet og  kopimaskine priser på. Det eneste du skal gøre er at udfylde Ekspertvalgs kontaktformular, hvori du specificerer dine behov og krav til din kommende kopimaskine. Du kan udfylde kontaktformularen her.