En smartphone er ikke bare en telefon, og selvetelefondelen er nærmest blevet utrolig nedprioriteret i takt med, at smartphonen har fået tusinder af nye funktioner, der nærmest forhøjer til den at være en minicomputer – mere end det er en telefon.

Mere effektiv med det rette tilbehør

Hvis man har det rette tilbehør til sin smartphone, vil den uden tvivl blive mere effektiv. Det kan f.eks. være tilbehør, der gør din telefon håndfri som f.eks. høretelefoner med mikrofon, bilholdere, dockingstationer eller lignende. Dette tilbehør er især populært for folk, der er på farten. Hvis man er på kør selv ferie er en bilholder et idéelt stykke tilbehør, da det lige pludselig forvandler ens telefon til en fantastisk GPS og evt. også musikafspiller.

Efter de seneste generationer af telefon, er det blevet mere populært, at man køber en masse tilbehør. Dette er nok fordi, at telefonerne også er blevet langt dyrere, da de rummer langt flere muligheder. Ønsker man dog at opnå mange af disse muligheder, skal man i mange af tilfældene købe noget udstyr dertil.

Du kan finde smartphone-tilbehør hos www.motil.dk.

Mere effektiv med de rette apps

Når man har en moderne smartphone, åbnes der jo muligheder for, at man kan installere lige så mange apps, som man ønsker det. Disse apps er små programmer, der installeres på telefonen, og som så kan have alverdens funktionaliteter – som vi kender det fra ordinære computerprogrammer og spil. Denne del med apps har revolutioneret telefonerne, da det ikke kun er telefonproducenten, der kan udvikle apps, men også virksomheder og privatpersoner.

Apps til iPhone

Når man henter apps til iPhone, benytter man deres “AppStore” og iPhones app-marked er lige pt. det største der findes inden for smartphones. Dette er nok grundet, at der er flest brugere af apples smartphone – iPhone.

Apps til Android

Apps til Android telefoner (Samsung Galaxy, HTC, Sony Experia etc.) hentes vha. Google Play. Det er Google, der står bag Android, og Google Play er deres svar på en online forretning med apps. Android markedet er nok det andetstørste.

Apps til Windows Phone

Når man henter apps til Windows Phone (F.eks. Nokia Lumia), er det via Marketplace. Windows Phone er stadig et af de mindste app-markeder der findes. Dette er nok fordi, at Windows Phone nendu ikke er så udbredt.