Mange danskere har efterhånden oplevet den stigende usikkerhed, når det kommer til udsigten til fremtidige jobs. I nedgangstider er der mere rift om jobbene og det er kun de aller dygtigste og ambitiøse medarbejdere, der får lov til at fylde pladserne i de forskellige danske virksomheder. Det er i højere grad end tidligere nødvendigt at skille sig ud, hvis man vil sikre sig en plads på arbejdsmarkedet.

Woman typing on laptop, Canon 1Ds mark III

 Tilføj programmering til dit CV

Vi lever i en hurtigt omskiftende verden, hvor det er din evne til at følge med udviklingen der gør forskellen. Dette har skabt en øget interesse omkring teknologien og herunder kodning. At du besidder en vis forståelse for teknologi eller måske endda evner kodning, kan gøre en kæmpe forskel, når du skal søge dit næste job. Det kan ofte bidrage betydeligt til dit CV, da kodning er en fordel at kunne, næsten uafhængig af hvilken virksomhed du arbejder i. Som marketingmedarbejder vil du eksempelvis også kunne indtage rollen som vedligeholder af hjemmesiden. Viden indenfor teknologi og kodning kan således åbne døre, som måske ikke er åbne for andre mennesker med en mere traditionel baggrund.

Det kan måske synes lidt voldsomt at begynde på kodning, men det vil ofte være det værd. Du behøver jo heller ikke blive ekspert indenfor området eller opnå diverse smarte certificeringer, men en vis forståelse vil give dig flere muligheder, og forbedre dine chancer for at opnå jobbet.

Vælg den rigtige udbyder af kurser

Der findes efterhånden mange udbydere af diverse programmeringskurser, men der bedste er dem der kan veksle mellem teori, demonstrationer og øvelser.
En virksomhed der besidder ovenstående er Segment, der tilbyder et bredt udvalg af programmeringskurser. Hvis du på trods af udvalget ikke kan finde et kursus der passer dig, kan du ringe og tale med dem, da det ofte er muligt at arrangere et kursus i det ønskede produkt.