Overvågningskamera, der kan forhindre tyveri

De fleste butiksindehavere kender til problematikken omkring langfingrede gæster. Der er overraskende mange tyveknægte på spil i det danske land, og hvis butikkerne ikke aktivt gør en indsats for at bekæmpe tyverierne, medfører det store svind i varebeholdningen. Alpha Security kan hjælpe dig med at beskytte din butik optimalt, så du kan forhindre at det er din butik, der bliver tyvenes favorit.

Hvordan kan man sikre sin butik?

Der findes forskellige former for sikkerhed alt efter hvilken butik man har. Hvis man sælger tøj, er det selvfølgelig tøjalarmer man skal bruge. Der findes mange forskellige tøjalarmer, som man kan sætte på tøjet i butikken. Når kunden passerer alarmstanderne, som skal placeres ved alle udgange, går alarmen i gang, som tegn på at der foregår noget, der ikke burde foregå. De fleste vil kunne genkende at de har set både tøjalarmer og alarmstandere rundt omkring, når man shopper. Har man elektronisk udstyr i butikken, er der behov for en anden form for varesikring, nemlig det man kalder for punktsikring.

Punktsikring og safere

Punktsikring er det man ser eksempelvis i telebutikkker, hvor telefoner er udstillet, men er sat fast med et kabel, så man ikke bare kan stikke telefonen i lommen ubemærket, og så gå med den. Punktsikring er meget effektivt og kan bestemt anbefales, hvis man har elektronisk udstyr. Safere er de bokse man sætter uden på eksempelvis spil og film, men også de bokse, der indeholder barberbalde i supermarkederne. Barberblade er små og dyre, hvilket gør det til en favorit for tyvene, fordi de er nemme at skjule, hvorfor det er særligt vigtigt at sørge for ordentlig sikkerhed, hvis de ikke skal stjæles.

Konstant udvikling på markedet

Det er helt sikkert, at der konstant sker udvikling på markedet, tyvene fornyer sig hele tiden, hvilket sætter store krav til dem, der skal forhindre tyveri. Alpha Security er førende på markedet i forhold til at have den nyeste teknologi til rådighed, når de skal hjælpe butikkerne med beskyttelse mod tyveri. Udover at have effektive produkter til varesikring, kan de også være behjælpelige med TV-overvågning, som gør det en tand sværere for tyvene at slippe væk med varer. Hvis du bliver udsat for tyveri, eller ligefrem røveri, kan TV-overvågningen desuden være behjælpelig med at finde frem til banditterne, så de kan stilles til regnskab for deres handlinger. Har man TV-overvågning kan det desuden absolut anbefales at gøre kunderne opmærksom på det, af præventive årsager.